2012-07-23 12:44:03• hírek • Szatmar.ro

Az ötven éve házasokat jutalmazta a városvezetés

Az idén ötven éves házassági évfordulójukat ünneplőket köszöntötte hétfő délben Dorel Coica, Szatmárnémeti polgármestere. Összesen huszonnégy idős házaspár kapott oklevelet és 500 lejes támogatást, ám különböző okok miatt nem mindenki tudott eljönni a polgármesteri hivatalba.

A városi tanács termében összegyűlteknek Coica további sok egészséget és boldogságot kívánt. A polgármester elmondta, hogy az ötszáz lejes támogatás csak szimbolikus értékkel bír, ám a város vezetősége további eszközökkel kíván majd a nyugdíjasok segítségére lenni. Coica megismételte kampányígéreteit, amelyekben ingyenes tömegközlekedést valamint ingyenes belépést belépést ígért a városi strand területére. Ezt követően Marcela Papici és Radu Roca alpolgármesterek közreműködésével kiosztották az okleveleket és a pénzösszeget, majd a polgármesteri hivatal bejáratának lépcsőjén a résztvevők összeálltak egy csoportkép kedvéért.

Az idei esztendőben immár második alkalommal jutalmazta a város azon polgárait, akik ötven esztendőt éltek le egy házasságban megszakítás nélkül. Április 24-én Ilyés Gyula akkori polgármester 34 házaspárt köszöntött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: